Amenajari exterioare - Terasa esenta exotica

Galerie foto

Imagine terasa de exterior esenta exotic Imagine terasa de exterior esenta exotic Imagine terasa de exterior esenta exotic Imagine terasa de exterior esenta exotic

Descriere lucrare

Specificatii:terasa din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare

Durata:14 zile

Acesta terasa confera un alt aer acestei locuinte facand-o mult mai primitoare. Totodata acesta terasa exterioara este un spatiu de recreere.Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile". Materialele folosite la executia si montajul acestei terase sunt de inalta calitate, ceea ce duc la o durabilitate crescuta a acesteia. Terasa este trata pentru a avea protectie impotriva razelor solare si a mentine vie culoarea.

Daca doriti o astfel de terasa echipa noastra va sta la dispozitie. Ne puteti contacta fie telefonic fie folosind formularul de contact de pe site.Lucrari asemanatoare

Amenajari exterioare - Terasa decking esenta exotica

Terasa decking executata din esenta exotica cu densitate mare si tratata cu ulei de exterior impotriva actiunii razelor solare. Acesta terasa schimba complet imaginea casei creand un spatiu de relaxare primitor si cald.


Amenajari exterioare - Terasa deck esenta exotica

Imagine terasa de exterior de tip deck

Terasa de exterior de tip deck executata din esenta exotica. Terasa este tratata cu ulei pigmentat de exterior pentru protectie. Amenajarea unei astfel de terase duce la realizarea unui spatiu rustic, mai apropiat de natura, un loc de relaxare minunat.


Amenajari exterioare - Terasa bloc

Imagine amenajare terasa bloc

O lucrare ampla de amenajare a unei terase de bloc ce a implicat executia mai multor elemente: pergola, riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera. Acestea sunt executate din rasinoase, baituite cu culoarea sucupira(esenta exotica) tratate pentru exterioar cu lac de apa. Rezultatul final este unul minunat.


Amenajari exterioare - Terasa decking

Imagine terasa de exterioar de tip deck

Terasa exterioara de tip deck executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru protectie impotriva razelor solare. Acesta terasa este locul ideal in care va puteti relaxa, bea cafeau de dimineata sau puteti sta cu prietenii sau familia.