Amenajari exterioare - Terasa decking esenta exotica

Galerie foto

Descriere lucrare

Specificatii:executata din esenta exotica cu densitate mare si tratata cu ulei de exterior pentru razele solare

Durata:14 zile - suprafata 34mp

Acesta terasa de exterior de tip deck confera locuintei o noua infatisare creand un spatiu de relaxare. Lemnul folosit este unul de inalta calitate fiind tratat impotriva actiunii razelor solare. Montajul terasei este unul profesionist lucru ce se observa din imaginile din galeria foto.

Daca doriti o terasa de exterior de tip deck firma noastra va sta la dispozitie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact.Lucrari asemanatoare

Amenajari exterioare - Terasa deck esenta exotica

Imagine terasa de exterior de tip deck

Terasa de exterior de tip deck executata din esenta exotica. Terasa este tratata cu ulei pigmentat de exterior pentru protectie. Amenajarea unei astfel de terase duce la realizarea unui spatiu rustic, mai apropiat de natura, un loc de relaxare minunat.


Amenajari exterioare - Terasa esenta exotica

Imagine terasa de exterior esenta exotic

Terasa exterioara din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare. Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile".


Amenajari exterioare - Terasa bloc

Imagine amenajare terasa bloc

O lucrare ampla de amenajare a unei terase de bloc ce a implicat executia mai multor elemente: pergola, riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera. Acestea sunt executate din rasinoase, baituite cu culoarea sucupira(esenta exotica) tratate pentru exterioar cu lac de apa. Rezultatul final este unul minunat.


Amenajari exterioare - Terasa decking

Imagine terasa de exterioar de tip deck

Terasa exterioara de tip deck executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru protectie impotriva razelor solare. Acesta terasa este locul ideal in care va puteti relaxa, bea cafeau de dimineata sau puteti sta cu prietenii sau familia.