Amenajari exterioare - Terasa decking

Galerie foto

Imagine terasa de exterioar de tip deck Imagine terasa de exterioar de tip deck Imagine terasa de exterioar de tip deck Imagine terasa de exterioar de tip deck

Descriere lucrare

Specificatii:executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru razele solare.

Durata:14 zile

Prin construirea acestei terase de exterior de tip deck s-a realiazat un spatiu de relaxare, un spatiu in care clientul se poate retrage si poate poate petrece clipe frumoase. Fie ca este vorba de cafeaua de dimineata, timpul petrecut cu prietenii sau familia acesta terasa este locul ideal de desfasurare a acestor activitati. Construita din esenta exotica acesta terasa poarta semnul calitatii asigurate pentru fiecare lucrare de firma noastra. Materialele folosite sunt de inalta calitate iar construirea efectiva a acestei terase de tip deck este realizata profesionalism si pricepere, echipa noastra fiind una cu experienta.

Daca doriti si dumneavoastra o astfel de terasa de exterior de tip deck, echipa noastra va sta la dispozitie. Ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact pentru orice nelamurire pe care o aveti.Lucrari asemanatoare

Amenajari exterioare - Terasa decking esenta exotica

Terasa decking executata din esenta exotica cu densitate mare si tratata cu ulei de exterior impotriva actiunii razelor solare. Acesta terasa schimba complet imaginea casei creand un spatiu de relaxare primitor si cald.


Amenajari exterioare - Terasa deck esenta exotica

Imagine terasa de exterior de tip deck

Terasa de exterior de tip deck executata din esenta exotica. Terasa este tratata cu ulei pigmentat de exterior pentru protectie. Amenajarea unei astfel de terase duce la realizarea unui spatiu rustic, mai apropiat de natura, un loc de relaxare minunat.


Amenajari exterioare - Terasa esenta exotica

Imagine terasa de exterior esenta exotic

Terasa exterioara din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare. Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile".


Amenajari exterioare - Terasa bloc

Imagine amenajare terasa bloc

O lucrare ampla de amenajare a unei terase de bloc ce a implicat executia mai multor elemente: pergola, riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera. Acestea sunt executate din rasinoase, baituite cu culoarea sucupira(esenta exotica) tratate pentru exterioar cu lac de apa. Rezultatul final este unul minunat.