Amenajari exterioare - Terasa deck esenta exotica

Galerie foto

Imagine terasa de exterior de tip deck Imagine terasa de exterior de tip deck Imagine terasa de exterior de tip deck Imagine terasa de exterior de tip deck

Descriere lucrare

Specificatii:executata din esenta exotica, tratata cu ulei pigmentat de exterior

Durata:14 zile -suprafata 30mp

Acesta terasa de exterior de tip deck confera locuintei un plus de rafinament si de stil. Amenajarea unei astfel de terase duce la crearea unui spatiu de relaxare reusit dupa cum puteti vedea in fotografii. A avea o astfel de terasa poate fi o adevarata binecuvantare deoarece dupa o zi istovitoare acesta terasa este un loc de retragere excelent. Calitatea materialelor si a constructiei sunt deziderate fundamentale pe care firma noastra le-a avut in considerare in executia acestei terase de exterior de tip deck.

Daca doriti si dumneavoastra sa aveti o astfel de terasa firma noastra va sta la dispozitie, punand in slujba dumneavoastra experienta si profesionalismul echipei noastre. Ne puteti puteti contacta fie telefonic fie folosind formularul de contact.Lucrari asemanatoare

Amenajari exterioare - Terasa decking esenta exotica

Terasa decking executata din esenta exotica cu densitate mare si tratata cu ulei de exterior impotriva actiunii razelor solare. Acesta terasa schimba complet imaginea casei creand un spatiu de relaxare primitor si cald.


Amenajari exterioare - Terasa esenta exotica

Imagine terasa de exterior esenta exotic

Terasa exterioara din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare. Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile".


Amenajari exterioare - Terasa bloc

Imagine amenajare terasa bloc

O lucrare ampla de amenajare a unei terase de bloc ce a implicat executia mai multor elemente: pergola, riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera. Acestea sunt executate din rasinoase, baituite cu culoarea sucupira(esenta exotica) tratate pentru exterioar cu lac de apa. Rezultatul final este unul minunat.


Amenajari exterioare - Terasa decking

Imagine terasa de exterioar de tip deck

Terasa exterioara de tip deck executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru protectie impotriva razelor solare. Acesta terasa este locul ideal in care va puteti relaxa, bea cafeau de dimineata sau puteti sta cu prietenii sau familia.