Amenajari exterioare - Pergola mahon

Galerie foto

Imagine pergola mahon Imagine pergola mahon Imagine pergola mahon Imagine pergola mahon Imagine pergola mahon

Descriere lucrare

Specificatii:executata din rasinoasa, tratata, baituita culoarea mahonului si lacuita cu lac de apa pt durabilitate.

Durata:21 zile

Acesta pergola este un element arhitectural decorativ prin construirea caruia s-a dorit crearea unui spatiu primitor la intrarea in locuinta. Pergola se evidentiaza prin calitatea executiei si a lemnului din care este confectionata, acesta fiind trat special pentru durabilitate. O pergola poate schimba radical imaginea unei locuinte si proiectata si construita cu profesionalism pergola este un element ce creste valoarea estetica a amplasamentului.

Daca doriti sa va construiti o pergola echipa noastra este alegerea cea mai buna pe care o puteti face. Pergolele construite de noi sunt caracterizate de calitatea executiei si a materialelor folosite. Echipa noastra este una cu experienta si profesionista.
Ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact pentru orice nelamurire pe care o aveti.Lucrari asemanatoare

Amenajari exterioare - Pergola nuc

Imagine pergola nuc

Pergola executata din rasinoase, baituita culoarea nucului.Pergola este lacuita cu lac de apa pentru durabilitate. Acesta pergola are ca scop realizarea unui spatiu de recreere si totodata de a imbunatatii aspectul locuintei.


Amenajari exterioare - Pergola culoare nucului

Pergola realizata din rasinoase baituita culoare nucului si lacuita cu lac de apa pentru a asigura durabilitatea lucrarii.


Amenajari exterioare - Terasa : Pergola din lemn / placare gard

Placare gard cu lemn, pergola din lemn


Amenajari exterioare - Pergola terasa din lemn

Pergola terasa din lemn