Amenajari interioare - Mobilier hotel Christina Bucuresti

Galerie foto

imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina

Descriere lucrare

Specificatii:

Durata:

Acesta lucrare a implicat realizarea pieselor de mobilier la comanda pentru camerele hotelului Christina din Bucuresti. Exista patru teme diferite de mobilier in functie de tipul camerei, astfel piesele de mobilier au culorile specifice pentru fiecare camera.

Daca doriti si dumneavoastra piese de mobilier la comanda firma noastra va sta la dispozitie si va punem un slujba o echipa de profesionisti care va pote realiza orice dorinta. Ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact de pe site.Lucrari asemanatoare

Amenajari interioare - Mobilier bucatarie cires

Imagine mobilier bucatarie cires

Un mobilier de bucatarie realizat la comanda din pal melaminat culoarea ciresului. Acest mobilier de bucatarie satisface nevoile clientului avand spatii destinate aparaturii electrocasin.Mobilierul de bucatarie a fost proiectat deasemenea cu multe spatii de depozitare.


Amenajari interioare - Mobilier living nuc american

Imagine mobilier living nuanta nuc ameri

Mobilier de living executat la comanda din mdf furniruit si lacuit cu lac poliuretanic nuanta nuc american. Acest mobilier este unul modern ce confera livingului caldura. Mobilierul se imbina perfect in ideea estetica a camerei.


Amenajari interioare - Mobilier living wenge

Mobilier de living executat din mdf cu furnir de wenge si lacuit cu lac poliuretanic. Acest mobilier prezinta o calitate a executiei superioara. Designul acestui mobilier este unul inspirat, creand un contrast placut cu restul elemenetelor din incapere


Amenajari interioare - Mobilier pictat

Imagine mobilier pictat mobilier floral

Mobilier executat din rasinoase tratat, patinat, pictat si lacuit. Acest mobilier are un aer rustic datorita modelelor florale pictate pe el. Calitatea executiei acestui mobilier este una superioara. Totodata materiale folosite la realizarea acestui mobilier sunt de buna calitate,iar tratamentul la care este supus lemnul confera durabilitate mobilierului.


Amenajari interioare - Mobilier dormitor wenge

imagine mobilier de dormitor masa de toa

Mobilier de bucatarie executat din stejar masiv si mdf furniruit, tratat si baltuit cu wenge cu lac poliuretanic. Acest mobilier de dormitor este unul functional, dar si unul modern.


Amenajari interioare - Mobilier wenge

Acest mobilier pentru living este creat pentru a satisface nevoile clientului pentru spatii de depozitare.Piesele de mobilier sunt executate din mdf furniruit si baltuit cu bait wenge, lacuit cu lac poliuretanic. Mobilierul este unul modern format dintr-un dulap,birou si rafturi aplicate pe perete.


Amenajari interioare - Mobilier dormitor

mobilier de dormitor

Proiectul de fata consta in realizarea unui mobilier de bucatarie ce sa serveasca si ca masa de toaleta. Acest mobilier este realizat din lemn masiv, patinat culoarea alb.


Amenajari interioare - Mobilier de baie

Mobilier de baie la comanda

Acest proiect a reprezentat construirea unui mobilier de baie la comanda. Este construit din rasinoase si tratat pentru umiditate.


Amenajari interioare - Corpuri mobilier din mdf vopsit alb cu usi in tablie

Corpuri mobilier din mdf vopsit alb cu usi in tablie


Amenajari interioare - Dulap mdf vopsit alb

dulap din mdf vopsit alb


Amenajari interioare - Biblioteca perete


Amenajari interioare - Cuier lemn


Amenajari interioare - Sifonier din lemn cu oglinda

Sifonier din lemn cu oglinda


Amenajari interioare - Mobila de baie alba

Mobila de baie alba


Amenajari interioare - Mobila bucatarie

Mobila bucatarie


Amenajari interioare - Biblioteca lemn albastru

Biblioteca lemn albastru


Amenajari interioare - Pat din lemn alb, tapitat

Pat din lemn alb, tapitat


Amenajari interioare - Mobila dormitor alba (pat + mobilier)

Mobila dormitor alba (pat + mobilier)


Amenajari interioare - Placare zid cu lemn, Usa din lemn

Placare zid cu lemn, usa din lemn


Amenajari interioare - Banca curbata din lemn pentru citit.

Banca curbata din lemn pentru citit.


Amenajari interioare - Dulap din lemn cu usa cu model

Dulap din lemn cu usa cu model