Volcano AsenciĆ³n in Ometepe, Nicaragua.

BINE ATI VENIT!

Firma noastra va sta la dispozitie daca doriti sa aduceti stil in viata dumneavoastra.Daca doriti o schimbare in casa dumneavostra noi va stam la dispozitie cu solutii inovatoare si mulate pe dorintele tale.

CINE SUNTEM?

General July Design SRL este o firma ce se ocupa cu amenajari interioare si exterioare. Firma noastra executa lucrari doar din lemn. Iti putem veni in ajutor oricand deoarece dispunem de un atelier de tamplarie propiu. Serviciile noastre de amenajari interioare cat si exterioare va pot aduce rafinament in locuinta dumneavoastra

Lucrarile noastre

Suntem si pe :



Trepte din parchet triplu stratificat- Amenajari interioare

Scara plata cu parchet triplu stratificat

Trepte din parchet triplu stratificat


Terasa esenta exotica- Amenajari exterioare

Imagine terasa de exterior esenta exotic

Terasa exterioara din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare. Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile".


Masca calorifer patinata - BERLIN- Amenajari interioare

masca de calorifer din stejar patinata c

O masca de calorifer mai rafinata executata din din stejar masiv, lacuita cu lac poliuretanic si patinata culoarea alba si nuc. Cu un model aparte acesta masca de calorifer confera stil si rafinament incaperii.


Mobilier bucatarie cires- Amenajari interioare

Imagine mobilier bucatarie cires

Un mobilier de bucatarie realizat la comanda din pal melaminat culoarea ciresului. Acest mobilier de bucatarie satisface nevoile clientului avand spatii destinate aparaturii electrocasin.Mobilierul de bucatarie a fost proiectat deasemenea cu multe spatii de depozitare.


Masca calorifer wenge inchis - MEXIC- Amenajari interioare

Masca de calorifer din lemn culoare weng

Un proiect de realizare a unei masti pentru calorifer din lemn baituita culoare wenge inchis. Acesta masca aduce un plus de design unui element lipsit de incarcatura estetica.


Masca de calorifer cires - VIENA- Amenajari interioare

Masca de calorifer esenta cires

Acest proiect a constituit realizarea unor masti de calorifer ce imbogateste partea estetica a unui element anost din casa precum caloriferul si aduce totodata un plus de design intregii incaperi


Set usi din lemn masiv (wenge)- Amenajari interioare

Acest proiect a constat in realizarea unui set de usi care trebuie sa se integreze perfect in designul locuintei. Principalele atribute ale usii sunt calitatea finisajelor si a executiei.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13