Volcano AsenciĆ³n in Ometepe, Nicaragua.

Terase

Daca doriti sa aveti dati o noua infatisare casei dumneavoastra si sa creati totodata un spatiu de relaxarea in timpul zilelor frumoase, atunci va oferim solutia construirii unei terase. Astfel, nu numai ca veti crea un spatiu primitor la intrarea in casa, ci si veti putea realiza un loc in care in zilele de vara va puteti bea cafeaua,citi ziarul sau petrece timpul cu prietenii. Terasa este bine sa fie una care sa se integreze in natura, construirea ei este de preferat sa fie din lemn (tratat special), amenajarea ei sa fie una in care piesele de mobilier sa fie si ele din lemn.

Terase-Galerie foto

Imagine terasa de exterior de tip deck Imagine terasa de exterior de tip deck Imagine terasa de exterior esenta exotic Imagine terasa de exterior esenta exotic Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine terasa de exterioar de tip deck Imagine terasa de exterioar de tip deck Imagine terasa de exterioar de tip deck

Terasele construite de firma noastre sunt de calitate, lemnul este tratat special pentru a asigura durabilitatea sa si a culorii. Unul din tipurile de terasa foarte cautat este terasa de tip deck deoarece acesta se evidentiaza prin faptul ca este construita pentru trafic intens (se foloseste lemn masiv) iar lamele sunt asezate la o distanta de 5-10 mm una de alta pentru a permite scurgerea mai rapida a apei. O astfel de pardoseala nu este una specifica numai teraselor, ea se poate monta in diverse spatii : verande, spatii de joaca, alei, pontoane etc.


Lucrarile din acesta categorie

Amenajari exterioare - Terasa decking esenta exotica

Terasa decking executata din esenta exotica cu densitate mare si tratata cu ulei de exterior impotriva actiunii razelor solare. Acesta terasa schimba complet imaginea casei creand un spatiu de relaxare primitor si cald.


Amenajari exterioare - Terasa deck esenta exotica

Terasa de exterior de tip deck executata din esenta exotica. Terasa este tratata cu ulei pigmentat de exterior pentru protectie. Amenajarea unei astfel de terase duce la realizarea unui spatiu rustic, mai apropiat de natura, un loc de relaxare minunat.


Amenajari exterioare - Terasa esenta exotica

Terasa exterioara din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare. Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile".


Amenajari exterioare - Terasa bloc

O lucrare ampla de amenajare a unei terase de bloc ce a implicat executia mai multor elemente: pergola, riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera. Acestea sunt executate din rasinoase, baituite cu culoarea sucupira(esenta exotica) tratate pentru exterioar cu lac de apa. Rezultatul final este unul minunat.


Amenajari exterioare - Terasa decking

Terasa exterioara de tip deck executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru protectie impotriva razelor solare. Acesta terasa este locul ideal in care va puteti relaxa, bea cafeau de dimineata sau puteti sta cu prietenii sau familia.