Volcano AsenciĆ³n in Ometepe, Nicaragua.

Placare trepte metalice

Aduceti la viata scara interioara pe structura de metal placand-o cu lemn. Fie ca optati doar pentru placare treptelor scarii cu lemn, sau pentru a placa intreaga scara cu lemn realizati o schimbare majora in aspectul acesteia dar si al incaperi. Creati astfel o imagine mai calda unui element arhitectural metalic si prin folosirea lemnului puteti integra mai usor scara interioara in designul locuintei.

Placare trepte metalice-Galerie foto

Imagine scara metalica placata cu lemn Imagine scara metalica placata cu lemn Imagine scara metalica placata cu lemn

Placarea scarilor interioare metalice cu lemn este o solutie practica si daca este facuta cu profesionalism si una estetica. In general se opteaza pentru 3 tipuri de placari ale scarilor metalice, placarea doar a treptelor, a treptelor si contratreptelor sau placare in totalitate. Se mai poate opta si pentru placarea mainii curente insa acest element se poate realiza si din metal.

Daca doriti si dumnevoastra o astfel de lucrare sau orice alt tip de lucrare din lemn firma noastra va sta la dispozitie. Ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului online


Lucrarile din acesta categorie

Amenajari interioare - Scara din metal placa total cu lemn de stejar

Lucrare ce constan in imbracarea in totalitate a unei scari din metal cu lemn de stejar,baituita culoarea ciresului si vopsita cu vopsea poliuretanica. Executia acestei lucrari dureaza 30 de zile,rezultatul final fiind o scara deosebita.


Amenajari interioare - Placa trepte cu lemn scara metalica

Placarea treptelor unei scari pe structura metalica cu lemn merbau, lacuit cu lac poliuretanic pentru a asigura durabilitatea. Executia acestor trepte si montarea lor dureaza 21 de zile.