Volcano AsenciĆ³n in Ometepe, Nicaragua.

Placare trepte din beton

Schimbati modul in care arata scara interioara din beton prin placarea treptelor cu lemn. Puteti obtine un efect foarte interesant ce infrumuseteaza aspectul scarii. Placarea treptelor scarilor interioare cu lemn schimba total perceptia despre scara, dandu-i un aspect mai natural prin folosirea lemnul. Totodata acesta solutie permite inglobarea scarii in designul locuintei mai cu usurinta, deoarece puteti folosi un lemn care sa se imbine cu cel al mobilierului. Firma noastra are o experienta indelungata in placarea scarilor din beton cu lemn fie ele interioare sau exterioare iar cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine scarile placate de noi este calitatea.

Placare trepte din beton-Galerie foto

Imagine scara din beton cu trepte placat Imagine scara din beton cu trepte placat Imagine scara din beton cu trepte placat Imagine scara din beton cu trepte placat Imagine scara din beton cu trepte placat Imagine scara din beton placa tu lemn de Imagine scara din beton placare treapta Imagine scara din beton placare treapta Imagine placare scara cu lemn contratrea Imagine placare scara cu lemn contratrea Imagine trepte de beton placate cu lemn Imagine trepte de beton placate cu lemn Imagine trepte placate cu merbau pe scar Imagine trepte placate cu merbau pe scar Imagine balustrada de sticle cu mana curenta merbau scara din beton cu trepte placate cu lemn Scara plata cu parchet triplu stratificat

Gama noastra de servicii privitoarea la scari cuprinde pe langa placarea treptelor cu lemn si realizarea de balustrii, mana curenta, usite de inchidere pentru protectia copiilor sau orice lucrare ce implica scarile si lemnul.
Dispunand de un atelier de tamplarie echipa noastra poate realize aproape orice element pentru scara dumneavoastra.
Folosim material de cea mai buna calitate, lemnul folosit pentru realizarea treptelor este tratat special pentru a asigura o durabilitate crescuta a acestora si pentru a le pregati pentru trafic.
Daca doriti sa va placati scara interioara din beton cu lemn firma noastra va sta la dispozitie punandu-va la dispozitie o echipa de profesionisti cu o experienta indelungata in realizarea acestui tip de lucrari. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati


Lucrarile din acesta categorie

Amenajari interioare - Scara beton cu trepte placate cu lemn merbau

Scara pe structura de beton, cu trepte placate cu lemn merbau Aceste trepte sunt baituite cu bait Bona si lac Trafic intens pentru a asigura o durabilitate mare.
Treptele unei scari placate cu lemn dau un aspect mai cald, facand astfel locuinta mai primitoare.


Amenajari interioare - Placare trepte de scara din beton cu lemn de steja

Trepte de beton placate cu lemn de stejar baituit wenge si lacuit cu lac poliuretanic de trafic pentru durabilitate. Acesta scara ale carei trepte sunt placate cu lemn are aspect cald si a devenit un element arhitectural deosebit. O astfel de scara se imbina perfect in conceptul de design al locuintei. Aceasta lucrarea a avut o durata de 7 zile ce implica realizarea treptelor si montajul acestor.


Amenajari interioare - Placare trepte din beton cu lemn - stejar

Scara din beton cu trepte placate cu lemn din stejar cu mana curenta, balustrii si lacuita cu lac poliuretanic. Realizarea acestei lucrari a durat 21 de zile. Rezultatul final este unui reusit, scara este una eleganta si plina de rafinament.


Amenajari interioare - Scara beton cu treapta placata cu lemn si contratreapta din marmura

Scara din beton cu trepte placate cu lemn din stejar baituit culoarea nucului cu contratreapta din marmura. Acesta scara este una cu un design deosebit, iar treptele din lemn realizate de firma noastra adauga un plus de rafinament acesteia. Realizarea montarea acestor trepte din stejar baituite culoarea nucului dureaza 14 zile


Amenajari interioare - Placare treapte cu lemn ( stejar ) scara din beton

Lucrare ce consta in placarea unor trepte cu lemn ale unei scari pe structura de beton. Treptele au fost executate din lemn de stejar baituit culoarea nucului si lacuita cu lac poliuretanic de trafic. Lucrarea are o durata de 14 zile pentru realizarea treptelor si montarea acestor pe scara.


Amenajari interioare - Placare trepte cu lemn merbau

Placarea treptelor unei scari pe structura de beton cu lemn de esenta exotica merbau.Realizarea unei balustrade de sticla si mana curenta din merbau.Lemnul este lacuit cu lac poliuretanic pentru asigura durabilitatii. Durata executiei acestei lucrari este de 21 zile.


Amenajari interioare - Placare scara beton cu trepte stejarului

Placarea treptelor unei scari din beton parchet multistratificat. Acesta scara prinde viata datorita acestor trepte din lemn si astfel completeaza atmosfera camerei. Realizarea acestui proiect a durat 13 zile.


Amenajari interioare - Placare trepte din beton cu lemn (culoare nucului)

Acesta lucrare a implicat realizarea unor trepte din lemn si placare unei scari din beton cu ele. Acest trepte sunt realizate din lemn de stejar baituit culoare nucului.


Amenajari interioare - Trepte din parchet triplu stratificat

Trepte din parchet triplu stratificat


Amenajari interioare - Placare trepte din frasin masiv

Placare trepte din frasin masiv


Amenajari interioare - Trepte din parchet triplu stratificat stejar

Trepte din parchet triplu stratificat


Amenajari interioare - Placare trepte cu lemn culoare nuc

Placare trepte cu lemn culoare nuc


Amenajari interioare - Placare trepte cu lemn culoare wenge

Placare trepte cu lemn culoare wenge


Amenajari interioare - Placare trepte cu lemn in culoare wenge

Placare trepte cu lemn culoare wenge


Amenajari interioare - Placare scara circulara cu lemn wenge

Placare scara circulara cu lemn wenge