Volcano Asención in Ometepe, Nicaragua.

Mobilier

Mobilierul este un element important in amenajarea unei locuinte, acesta defineste in mare parte stilul acesteia, modern,clasic,minimalist, asiatic etc. Insa cel mai important este ca mobila de living, dormitor, baie sau bucatarie sa exprime stilul dumneavostra. Dumnevoastra sunteti cei ce trebuie sa-si puna cel mai mult amprenta asupra modului in care mobilierul arata ci nu designerii.Acestia au rolul de a crea un design bazat pe dorintele si stilul dumneavoastra, pana la urma cei ce vor petrece cea mai mare perioada in locuinta sunteti dvs si totodata sunteti cei ce trebuie sa aprecieze cel mai mult calitatea, forma si aspectul mobilierului si a locuintei. Astfel noi suntem de parerea ca cea mai buna solutie este alegerea mobilierului la comanda, fie ca este vorba de mobilierul de living, dormitor ori bucatarie.

Mobilier-Galerie foto

Imagine mobilier bucatarie cires Mobilier bucatarie pal picture Imagine mobilier living nuanta nuc ameri Imagine mobilier living nuanta nuc ameri Imagine mobilier pictat mobilier floral Imagine mobilier pictat mobilier floral mobila de bucatarie pictata mobila de bucatarie pictata imagine mobilier de dormitor masa de toa imagine mobilier dormitor pat imagine dormitor living imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina imagine mobilier la comanda camera hotel Christina mobilier de dormitor Mobilier de baie la comanda

Mobilierul la comanda ofera avantaje vizibile : este construit special pentru locuinta dumneavoastra respectand dimenisiunile locului destinat, este realizat pe baza dorintelor dumneavoastra.

Mobilierul de living la comanda - livingul este incaperea in care va petreceti poate cel mai mult timp cat sunteti in locuinta. Aici va petreceti timpul cu prietenii, acesta este camera in care iti vei intampina oaspetii etc. Trebuie ca acesta camera sa va defineasca, iar mobilierul la comanda pentru living este optiunea ideala. Fie ca este vorba de o masuta de cafea sau de o biblioteca (de obicei elemental central al unui living impreuna cu canapeaua) daca sunt realizate la comanda aceste piese de mobilier vor da o nota personala livingului.

Mobilierul de dormitor la comanda – domitorul este folosit in principal ca si camera de dormit, dar si camera de studiu,de relaxare deoarece de cele mai multe ori in dormitor se gaseste un birou pentru calculator dar si un televizor. De cele mai multe ori la apartamente dormitorul nu are o suprafata foarte mare si incorporarea in camera a unui pat, unui birou, unui dulap pentru imbracaminte (dressing) si a unui televizor poate fi dificila. Astfel mobilierul de dormitor executat la comanda este varianta cea mai buna deoarece este realizat special pentru acel spatiu si raspunde nevoilor fiecarui client in parte. Firma noastra va vine in ajutor in construirea unui mobilier de dormitor la comanda punandu-va in slujba o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Mobilier de bucatarie la comanda – bucataria este o incapere importanta intr-o locuinta, aceasta este incaperea in care gospodinele isi petrec o buna perioada din zi si unde majoritatea iau masa. Mobilierul de bucatarie trebuie sa raspunda nevoilor dumneavoastra ci nu sa va mulati pe ceea ce va ofera o mobila cumparata din comert. Poate ca dumneavoastra vreti sa aveti alta ordine a compartimentelor, poate vreti sa aveti locuri special pentru aparatele electrocasnice incorporate in mobila de bucatarie. Astfel daca alegiti mobila de bucatarie executata la comanda aveti control deplin asupra compartimentelor, dimensiunilor si al formei.


Lucrarile din acesta categorie

Amenajari interioare - Mobilier bucatarie cires

Un mobilier de bucatarie realizat la comanda din pal melaminat culoarea ciresului. Acest mobilier de bucatarie satisface nevoile clientului avand spatii destinate aparaturii electrocasin.Mobilierul de bucatarie a fost proiectat deasemenea cu multe spatii de depozitare.


Amenajari interioare - Mobilier living nuc american

Mobilier de living executat la comanda din mdf furniruit si lacuit cu lac poliuretanic nuanta nuc american. Acest mobilier este unul modern ce confera livingului caldura. Mobilierul se imbina perfect in ideea estetica a camerei.


Amenajari interioare - Mobilier living wenge

Mobilier de living executat din mdf cu furnir de wenge si lacuit cu lac poliuretanic. Acest mobilier prezinta o calitate a executiei superioara. Designul acestui mobilier este unul inspirat, creand un contrast placut cu restul elemenetelor din incapere


Amenajari interioare - Mobilier pictat

Mobilier executat din rasinoase tratat, patinat, pictat si lacuit. Acest mobilier are un aer rustic datorita modelelor florale pictate pe el. Calitatea executiei acestui mobilier este una superioara. Totodata materiale folosite la realizarea acestui mobilier sunt de buna calitate,iar tratamentul la care este supus lemnul confera durabilitate mobilierului.


Amenajari interioare - Mobilier dormitor wenge

Mobilier de bucatarie executat din stejar masiv si mdf furniruit, tratat si baltuit cu wenge cu lac poliuretanic. Acest mobilier de dormitor este unul functional, dar si unul modern.


Amenajari interioare - Mobilier wenge

Acest mobilier pentru living este creat pentru a satisface nevoile clientului pentru spatii de depozitare.Piesele de mobilier sunt executate din mdf furniruit si baltuit cu bait wenge, lacuit cu lac poliuretanic. Mobilierul este unul modern format dintr-un dulap,birou si rafturi aplicate pe perete.


Amenajari interioare - Mobilier hotel Christina Bucuresti

Mobilier realizat din lemn pentru hotelul Christina din Bucuresti. Piesele de mobilier sunt realizate pentru a se imbina in ideea de design a clientului.


Amenajari interioare - Mobilier dormitor

Proiectul de fata consta in realizarea unui mobilier de bucatarie ce sa serveasca si ca masa de toaleta. Acest mobilier este realizat din lemn masiv, patinat culoarea alb.


Amenajari interioare - Mobilier de baie

Acest proiect a reprezentat construirea unui mobilier de baie la comanda. Este construit din rasinoase si tratat pentru umiditate.


Amenajari interioare - Corpuri mobilier din mdf vopsit alb cu usi in tablie

Corpuri mobilier din mdf vopsit alb cu usi in tablie


Amenajari interioare - Dulap mdf vopsit alb

dulap din mdf vopsit alb


Amenajari interioare - Biblioteca perete


Amenajari interioare - Cuier lemn


Amenajari interioare - Sifonier din lemn cu oglinda

Sifonier din lemn cu oglinda


Amenajari interioare - Mobila de baie alba

Mobila de baie alba


Amenajari interioare - Mobila bucatarie

Mobila bucatarie


Amenajari interioare - Biblioteca lemn albastru

Biblioteca lemn albastru


Amenajari interioare - Pat din lemn alb, tapitat

Pat din lemn alb, tapitat


Amenajari interioare - Mobila dormitor alba (pat + mobilier)

Mobila dormitor alba (pat + mobilier)


Amenajari interioare - Placare zid cu lemn, Usa din lemn

Placare zid cu lemn, usa din lemn


Amenajari interioare - Banca curbata din lemn pentru citit.

Banca curbata din lemn pentru citit.


Amenajari interioare - Dulap din lemn cu usa cu model

Dulap din lemn cu usa cu model