Volcano AsenciĆ³n in Ometepe, Nicaragua.

Masti

Pentru ca designul locuintei dumneavoastra sa nu sufere din cauza aspectului inestetic al caloriferelor, va punem la dispozitie o solutie practica si estetica : masca pentru calorifere. Orice element al locuintei este important in creerea unei atmosfere generale, iar caloriferul poate strica acesta imagine de asamblu. Cu ajutorul unei masti din lemn puteti face din calorifer un adevarat element de mobilier. Totodata in cazul unui calorifer de model vechi,copii pot suferi rani destul de grave daca se lovesc de un element al caloriferului, sau se pot arde la atingerea acestuia. Utilizarea unei masti pentru calorifer diminueaza substantial aceste riscuri.

Masti-Galerie foto

Masca de calorifer din lemn (esenta de c masca de calorifer din stejar patinata c masca de calorifer din stejar patinata c Imagine masca calorifer wenge Imagine masca calorifer wenge Imagine masca calorifer wenge masca de calorifer wenge cu polite masca de calorifer verde, patinata auriu Masca de calorifer esenta cires Masca de calorifer stejar - patina alb

Confectionarea mastilor de calorifer din lemn se poate face folosind lemn masiv de stejar (salcam,fag). Lemnul pentru confectionarea mastilor necesita un tratament special, fiind tratat termic si uscat la temperature inalte. Din punct de vedere al formei sau a dimensiunilor, nu exista un standard pentru mastile de calorifer, acestea trebuie adaptate formei calorifelui, designului camerei cat si spatiul disponibil.
Nu trebuie sa credeti ca prin aplicarea unei masti de calorifer se pierde din caldura disipata de acesta, mastile sunt construite special pentru a asigura un flux de aer optim, iar in partea din fata cat si cea superioara sunt lasate gauri de aerisire pentru a permite caldurii sa iasa.
Astfel modelele cele mai des intalnite pentru mastile de calorifer sunt : zabrele orizontale, verticale, impletituri.
Totodata acestea pot sustine rafturi de carti sau pot fi inglobate intr-un corp de biblioteca, pot fi folosite pentru a aseza pe ea diferite elemente decorative ori ghivece cu flori.Optiunile in privinta mastilor de calorifer sunt nelimitate si tin de stilul dumneavoastra si de idea de design a locuintei.

Daca doriti si dumneavoastra o masca de calorifer, firma noastra va sta la dispozitie. Ne puteti contacta fie telefonic fie prin intermediul formularului online.


Lucrarile din acesta categorie

Amenajari interioare - Masca pentru calorifer (esenta cires) - CALIFORNIA

Acest proiect a constituit realizarea unei masti de calorifer ce imbogateste partea estetica a unui element anost din casa precum caloriferul si aduce totodata un plus de design intregii incaperi. Fiind conceput din lemn de esenta de cires acesta se imbina armonios cu celelalte elemente din incapere precum parchetul.


Amenajari interioare - Masca calorifer wenge inchis - MEXIC

Un proiect de realizare a unei masti pentru calorifer din lemn baituita culoare wenge inchis. Acesta masca aduce un plus de design unui element lipsit de incarcatura estetica.


Amenajari interioare - Masca calorifer patinata - BERLIN

O masca de calorifer mai rafinata executata din din stejar masiv, lacuita cu lac poliuretanic si patinata culoarea alba si nuc. Cu un model aparte acesta masca de calorifer confera stil si rafinament incaperii.


Amenajari interioare - Masca calorifer furniruita wenge - PARIS 1

Lucrare de realizare a unor masti de calorifer din stejar masiv si mdf furnuruit culoarea wenge lacuite cu lac poliuretanic.


Amenajari interioare - Masca de calorifer wenge - PARIS 2

Masca de calorifer realizata din stejar masiv, baituit culoare wenge. Rezultatul final este unul


Amenajari interioare - Masca de calorifer patinata alb - MUNCHEN

O masca de calorifer confectionata din stejar masiv, patinata culoare alb si lacuita cu lac poliuretanic. Acesta masca transforma caloriferul intr-o piesa de mobilier deosebita.


Amenajari interioare - Masca de calorifer verde, patina aurie - FRANKFURT

Acest proiect a constituit realizarea unei masti de calorifer ce imbogateste partea estetica a unui element anost din casa precum caloriferul si aduce totodata un plus de design intregii incaperi.


Amenajari interioare - Masca de calorifer cires - VIENA

Acest proiect a constituit realizarea unor masti de calorifer ce imbogateste partea estetica a unui element anost din casa precum caloriferul si aduce totodata un plus de design intregii incaperi


Amenajari interioare - Masca de calorifer patinata alb - PARIS 2

Acest proiect a constat in realizarea unei serii de masti de calorifer din stejar masiv, vopsite cu vopsea poliuretanica. Rezultatul final este unul de efect ce da incaperilor un aer aparte, rafinament si stil.


Amenajari interioare - Masca de calorifer din mdf vopsit alb

Masca de calorifer din mdf vopsit alb


Amenajari interioare - Masca de calorifer alba la geam

Masca de calorifer alba la geam


Amenajari interioare - Masca de calorifer alba cu model floral


Amenajari interioare - Masca de calorifer in podea

Masca de calorifer in podea cu model